Κοινωνία

Τρόμος στη Λαμία: Ρομά «μπούκαρε» στο σπίτι ηλικιωμένης και της άνοιξε το κεφάλι (εικόνες)

Εδωσε παράσταση για όσκαρ όταν έφτασε ο ανιψιός της, αφού έκανε τον... χτυπημένο για να γλιτώσει τη σύλληψη

Στιγμές τρόμου έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της, στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ήρθε αντιμέτωπη με έναν Ρομά ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι για να τη ληστέψει. Αν και αιμόφυρτη η γιαγιά άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσε στο σημείο ο ανιψιός της, που άκουσε τις φωνές, αφού μένει από κάτω.

Ανεβαίνοντας από την εσωτερική πίσω σκάλα αρχικά αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια ένα νεαρό Ρομά, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και έκανε ότι ζητούσε βοήθεια, λέγοντας ότι τον χτύπησαν και αυτόν.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο «αναίσθητος» Ρομά δεν είχε κάτι σοβαρό και μάλλον προσποιείτο τον χτυπημένο για να γλιτώσει τη σύλληψη, ενώ στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι άλλος είχε μπει στο σπίτι και είχε χτυπήσει και τον ίδιο που είχε τρέξει για βοήθεια.

Η Αστυνομία βρήκε κρυμμένο, σε κοντινή απόσταση από τον νεαρό ρομά, το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο ληστής για να χτυπήσει τη γιαγιά, το οποίο μάλιστα ήταν τυλιγμένο σε ένα πανί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή του νεαρού Ρομά, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρομά μένει καιρό δίπλα από το σπίτι της ηλικιωμένης, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας μαζί με τον άνδρα της, φρόντιζαν τον νεαρό και τα αδέλφια του.

Αυτή τη φορά ο σύζυγος της ηλικιωμένης έτυχε να λείπει εκτός Λαμίας και φέρεται να είχε ζητήσει από τον νεαρό Ρομά να κοιτάει που και που αν είναι καλά η γιαγιά. Αυτή την απουσία πιθανόν εκμεταλλεύτηκε ο δράστης προκειμένου να ληστέψει την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: LamiaReport

 

lamia3
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ