Αθλητισμός

«Τρένο» η Γιουνάιτεντ με Σόλσκιερ στο τιμόνι! «Καθάρισε» και το ντέρμπι με την Τότεναμ (βίντεο)


Δείτε το γκολ

Η απίστευτη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο και την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζεται, καθώς οι "κόκκινοι διάβολοι" πέρασαν και από την έδρα της Τότεναμ με 1-0, για την 5η συνεχόμενη νίκη τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον Πογκμπά να εκθέτει σε κάθε αγώνα τον Ζοζέ Μουρίνιο με την απόδοσή του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατραπεί σε “τρένο” στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού πέτυχε την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, με τον Σόλσκιερ στον πάγκο, επικρατώντας στο ντέρμπι με την Τότεναμ με 1-0.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κόντρα στην ομάδα του Ποκετίνο και χρειάστηκαν ένα εκπληκτικό ματς από τον Ντε Χέα (11 επεμβάσεις) για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Τα κατάφεραν όμως και με το γκολ του Ράσφορντ από το 44ο λεπτό, μετά από μία ακόμη ασίστ του Γάλλου πρωταθλητή Ευρώπης, πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, που τους φέρνει στην 5η θέση του πρωταθλήματος, ισόβαθμους με την Άρσεναλ.

Οι συνθέσεις στο ματς
Τότεναμ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Γουίνκς (81′ Γιορέντε), Σισοκό (43′ Λαμέλα), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον, Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά (92′ ΜακΤόμινεϊ), Λίνγκαρντ (83′ Ντάλοτ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (73′ Λουκακού)

https://player.matchat.online/embed/c2tIgY1trt?autoplay=1&htmlplayer=1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ