Κόσμος

Τον έπιασαν με κοκαΐνη και εκείνος άρχισε να τρώει τα καθίσματα του περιπολικού

Προκάλεσε ζημιά 1000 δολαρίων

Ο έλεγχος ενός ύποπτου οχήματος έβγαλε λαβράκι στην Κομητεία Μονρό στη Φλόριντα, καθώς διαπιστώθηκε πως μέσα σε αυτό υπήρχαν σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 41 γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο οδηγός του, ένας 37χρονος ονόματι Melvin Stubbs, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, κάνοντας πολύ δύσκολη τη ζωή των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Προσπάθησε να το σκάσει, αλλά με τη χρήση τέιζερ κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο περιπολικό.

Ακόμα και εκεί όμως δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά, καθώς άρχισε να δαγκώνει και να κόβει κομμάτια από τα καθίσματα, προκαλώντας σημαντικές φθορές!

«Ο Stubbs άρχισε να κλωτσά την πόρτα του συνοδηγού, ενώ ο αστυφύλακας Jones παρατήρησε πως είχε κόψει με τα δόντια του ένα μεγάλο κομμάτι από το κάθισμα προσκαλώντας ζημιά τουλάχιστον 1.000 δολαρίων», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία στο ενημερωτικό της δελτίο.

Αφού του έδεσαν και τα πόδια, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση, αλλά ακόμα και εκεί ήταν αντιδραστικός, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στη συνέχεια στη φυλακή.

«Ο Melvin Stubbs κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης και προβολή αντίστασης κατά τη σύλληψη. Κατηγορείται επίσης για φθορά περιουσίας για τις ζημιές που προκάλεσε τρώγοντας τo κάθισμα του περιπολικού», αναφέρει το αστυνομικό δελτίο.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο ιστολόγιό του ο Melvin Stubbs.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ