Εκκλησία

Τηλεφωνική γραμμή "σατανικής προσευχής" βομβαρδίζεται από κλήσεις

Μια ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή "σατανικής προσευχής" που δημιουργήθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον σαν αστείο, έφτασε να κατακλύζεται με πολλές κλήσεις.

Σε ένα επεισόδιο του ραδιοφωνικού προγράμματος "Αυτή η αμερικανική ζωή" του NPR, ο οικοδεσπότης Ira Glass αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της Σατανικής Ιεραποστολικής Εταιρείας, όπου οι καλούντες μπορούν να τηλεφωνούν και να αφήνουν φωνητικά μηνύματα ζητώντας προσευχή.

Η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή προσευχής, που φιλοξενήθηκε σε ένα blog, εγκαινιάστηκε από έναν άνθρωπο στην Ουάσιγκτον, που ονομάζεται Chris Allert, ο οποίος δεν πιστεύει στον Θεό ή στον Σατανά. Ενοχλημένος από χριστιανούς που δεν σταματούν να προβαίνουν σε ευαγγελισμό, ξεκίνησε από την περιέργεια τη γραμμή προσευχής για να δει ποιος θα τηλεφωνήσει. Σύντομα ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι καλούσαν προσευχές στον Σατανά πραγματικά σοβαρά και δεν ήταν σίγουρος τι να κάνει με αυτό.

Όσοι καλούν αυτήν την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα μηνύματά τους αναρτημένα στο διαδίκτυο, ώστε άλλοι να μπορούν να προσεύχονται στον Σατανά για λογαριασμό τους. Με σχεδόν καμία δημοσιότητα ή προβολή, εκατοντάδες μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου σύντομα άρχισαν να φτάνουν, τα περισσότερα από τα οποία τελείωναν με "Χαίρε Σατανά."

Ένας από εκείνους που τηλεφώνησαν ζητούσε σατανική προσευχή ζήτησε βοήθεια για να αποκτήσει την πρώτη του δουλειά. Ένας άλλος για να παραπονεθεί ότι είχε πέσει θύμα ληστείας και ήθελε όποιοι τον έκλεψαν να υποφέρουν γι 'αυτό.

Μια εφηβή κοπέλα τηλεφώνησε πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι έγκυος.

"Και χρειάζομαι εσείς να προσευχηθείτε ενάντια στην εγκυμοσύνη και αν υπάρχει ένα μωρό μέσα μου, να το σκοτώσει ο Σατανάς γιατί δεν μπορώ να έχω ένα μωρό τώρα, γι 'αυτό στρέφομαι στον Σατανά και αυτός είναι η μόνη απάντηση που έχω τώρα, λοιπόν, είμαι απλά συγκλονισμένη, οπότε τηλεφωνήστε μου, όταν έχετε την ευκαιρία, οπότε σας ευχαριστώ πολύ, χαίρε ο Σατανάς, ευχαριστώ, αντίο", είπε στο μήνυμά της.

Άλλοι καλούντες φέρονται σαν να κάνουν πλάκα ή όταν είναι μεθυσμένοι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ