Αθλητισμός

Τα «πήρε» ο Τσιτσιπάς: «Αυτός ο μ… με έχει γ…! Γ… το σπίτι του» - Δείτε βίντεο

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να προκρίθηκε στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν με αντίπαλο τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 3-1 σετ, ωστόσο η νίκη του μόνο εύκολη δεν ήταν (όπως αναμενόταν άλλωστε). Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ ο νεαρός Έλληνας τενίστας βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ο επόπτης φώναξε άουτ στο σέρβις του, ενώ ο διαιτητής το έδωσε μέσα, με αποτέλεσμα ο πόντος να επαναληφθεί. Αυτή η τροπή δεν του άρεσε, καθώς επέτρεψε στον Γεωργιανό αντίπαλό του να σώσει το μπρέικ, στο οποίο ήταν πολύ κοντά.

«Αυτός ο μ… με έχει γ…! Γ… το σπίτι του», ακούγεται ο Τσιτσιπάς να φωνάζει.

Βεβαίως, ο 20χρονος τενίστας κατάλαβε το λάθος του και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω. Αλλά, το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει από τα χέρια μου, ξέρετε… Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Επίσης, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα του με τον Ρότζερ Φέντερερ για τους «16» του Αυστραλιανού Όπεν. «Έμαθα πολλά από τον τελευταίο μου αγώνα μαζί του. Ξέρω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα τώρα. Σερβίρει πολύ καλά, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τις επιστροφές μου. Είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς», τόνισε σχετικά.

Δείτε το βίντεο με τα «γαλλικά» του Τσιτσιπά:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=nOZUqeFf1eU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...