Αθλητισμός

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον διαιτητή Τζήλο

Η αστυνομική προανάκριση οδήγησε στην ταυτοποίηση των ατόμων που ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Τζήλο - Μετά τον ξυλοδαρμό του πήγαν σε Sex Shop!

Ανάμεσά τους και ο οργανωμένος οπαδός ομάδας της Super League Δ.Μ. που νοίκιασε το λευκό Polo το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι της 18ης-19ης Δεκεμβρίου 2018 στην Λάρισα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το blog της Δίκης ο Δ.Μ. φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα του στενού περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν αντιπρόεδρο ΠΑΕ, έναν εξωδιοικητικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, έναν σύνοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και έναν γνωστό οργανωμένο οπαδό.

Η ταυτοποίηση των τριών δραστών έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού. Το πλέον εντυπωσιακό καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αθήνα: ήταν η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...