Πολιτική

Τασία: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο προστάτης των δημοσίων υπαλλήλων!

Σε δύο κόσμους χώρισε την πολιτική σκηνή η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου τοποθετώντας στον ένα πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρεται για τους δημόσιους υπαλλήλους και στον άλλο την αντιπολίτευση που επιθυμεί απολύσεις, διώξεις και περιορισμό του κράτους υπερ των ιδιωτικών συμφερόντων.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα υποστήριξε απευθυνόμενη στην αντιπολίτευση πως «οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους».

Σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ είπε μάλιστα πως τα προβλήματα που εντοπίζονται στα νοσοκομεία δεν οφείλονται σε ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά στην «κοσμοσυρροή» που προκάλεσαν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την δημόσια υγεία και την κάλυψη των ανασφάλιστων. «Υπάρχει κοσμοσυρροή του κόσμου στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας γι αυτό και τα προβλήματα. Τα νοσοκομεία εμφάνισαν προβλήματα όταν έβαλαν τους ανασφάλιστους. Γέμισε ο τόπος από ανθρώπους που ήθελαν φροντίδα και πριν δεν είχαν την ευκαιρία να την λάβουν» είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλάμε σε μια βουλή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι τον Αύγουστο δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε να ζούμε στα μνημόνια. Μια αντιπολίτευση που εχθρεύεται τους δημόσιους υπαλλήλους και τους θεωρεί υπερβολικούς για τα δημόσια ταμεία» συνέχισε για να προσθέσει η αντιπολίτευση είναι εχθροί του κράτους και της δημόσιας διοίκησης για να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα. Ο Μητσοτάκης ως αρμόδιος υπουργός έχει δώσει δείγματα γραφής».

Στην ιστορική αναδρομή υποστήριξε πως «Το κράτος από τότε που συστάθηκε αφιερώθηκε και εξυπηρέτησε την ελίτ. Στην συνέχεια η συντηρητική τάξη – το μετεμφυλιακό κράτος - ήθελε μόνο εθνικόφρονες δημόσιους υπαλλήλους. Έπρεπε να έχεις χαρτί φρονημάτων για να τοποθετηθείς. Η τρίτη περίοδος ήταν της δικομματικής στελέχους κράτους. Κάποια στιγμή το ΠΑΣΟΚ έφερε το ΑΣΕΠ» για να συμπληρώσει «Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει θεμέλια αμεροληψίας και αξιοκρατίας στην διοίκηση και όλοι διαφωνούν. Έρχονται εδώ και ο καθένας λέει τον καημό του και βγάζει τα υπαρξιακά του δράματα. Μας λένε σήμερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διορίσει τους δικούς του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ