Αθλητισμός

Ταλεντάκι του ΠΑΟΚ μέσω του… Άρη «τσίμπησε» ο Ολυμπιακός

Ποιος είναι ο Τάσος Σαπουντζής

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά από εδώ και πέρα ο Τάσος Σαπουντζής, ο οποίος θα αγωνίζεται στην κ17 των ερυθρολεύκων.

Ο Τάσος Σαπουντζής είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, Αντώνη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά τον άφησε ελεύθερο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το metrosport.gr, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε με τα χρώματα του «Δικεφάλου του Βορρά», ο νεαρός μεσοεπιθετικός φέρεται να πανηγύρισε έχοντας κάτω από την φανέλα του ΠΑΟΚ αυτήν του Άρη.Άμεσα, αυτό έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό παίκτη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην ηλικία του. Συγκεκριμένα, ο μικρός  προπονείται από σήμερα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Σημειώνεται, ότι ο Σαπουντζής είναι γεννημένος στις 28/01/2002.

  • O Τάσος Σαπουντζής:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...