Τεχνολογία

Τέλος το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια: Όποιος το τολμάει θα πηγαίνει για λάστιχα

Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και αυτό. Ένα τέλος στα αυτοκίνητα που παρκάρουν στα πεζοδρόμια θα δώσει αυτή η έξυπνη εφεύρεση.

Η εφεύρεση που έρχεται να κάνει... κόλαση τη ζωή όσων συνηθίζουν να παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια. Δείτε τι θα σας περιμένει αν... τολμήσετε να παρανομήσετε.

Αν συνηθίζετε να παρκάρετε πάνω σε πεζοδρόμια, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να… ξεχνάτε τη συνήθεια αυτή. Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή όσων συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια. Ο βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το… αυτονόητο: δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.

Η εφεύρεση αυτή, που έρχεται να ανατρέψει όσα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα, ονομάζεται Catclaw, και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποττρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=2vRGyezKPLg

Η συσκευή αυτή τρυπάει τα ελαστικά των αυτοκινήτων, όταν κάποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, και πατήσει πάνω από τα Catclaws. Ο Read δηλώνει μάλιστα ότι κατέληξε στη δημιουργία του Catclaw, όταν άκουσε ότι το έτος 2017 σκοτώθηκαν στην Αγγλία συνολικά 43 άνθρωποι, οι οποίοι απλά έτυχε να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...