Πολιτική

Σ. Δανέλλης: Δεν θα μπορούσα να είμαι το μοιραίο πρόσωπο

Είμαι και θα παραμείνω μέχρι το τέλος ανεξάρτητος

Για την απόφαση του να στηρίξει την κυβέρνηση, στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, μίλησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι το μοιραίο πρόσωπο που θα ρίξει την κυβέρνηση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μεγάλο βάρος που επωμίζομαι. Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και θα παραμείνω μέχρι το τέλος ανεξάρτητος»

Ακόμα υποστήριξε πως «είμαι βέβαιος ότι οι τρεις συνάδελφοί μου Θεοδωράκης, Λυκούδης, Μαυρωτάς θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Δανέλλης χαρακτήρισε ατόπημα τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που συσχέτισαν την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση με την στάση του κόμματος στη συμφωνία. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιβεβαίωσε τις απειλές που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα στο πρόσωπό του αλλά και προς την οικογένειά του και τις χαρακτήρισε υπόκοσμο.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μεγάλο βάρος που επωμίζομαι, είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και θα παραμείνω μέχρι το τέλος ανεξάρτητος», είπε ακόμη ο κ. Δανέλλης, ο οποίος τόνισε ότι «είμαι βέβαιος πως οι τρεις συνάδελφοί μου Θεοδωράκης, Λυκούδης, Μαυρωτάς θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ταυτόχρονα, ο ανεξάρτητος βουλευτής επιβεβαίωσε τις απειλές που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα στο πρόσωπό του αλλά και προς την οικογένειά του και τις χαρακτήρισε υπόκοσμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης