Πολιτική

Σόου Καμμένου μετά την παραίτηση - Μπήκε στο ελικόπτερο, πήγε στα Ίμια και έριξε στεφάνι


Παιχνίδια εντυπώσεων μέχρι και στην αποχώρησή του παίζει ο Καμμένος - Εστειλε tweet από τα Ίμια

Σε νέο σόου προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αφού μετά την συνέντευξη Τύπου και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, ανέβασε φωτογραφία όπου όπως γράφει πετά πάνω από τα Ίμια. 

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο μέχρι σήμερα υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε με το ελικόπτερο στα Ιμια και μάλιστα φωτογράφισε τη στιγμή που πέταξε το στεφάνι.

Στο tweet που ανήρτησε, ευχαρίστησε το πλήρωμα του ελικοπτέρου και ανέφερε μεταξύ άλλων «στα Ιμια, εκεί όπου ξεκίνησε το ταξίδι».

«Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1084449710381789184?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/V_Siriopoulos/status/1084459897431957504?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης