Εσωτερική Ασφάλεια

Στον εισαγγελέα οι δολοφόνοι του Μπάκο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού που εμπλέκονται στη δολοφονία του 36χρονου συγκρατούμενού τους Αλβανού υπηκόου ΑΜ, που είχε ανοίξει πυρ με Καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό κρατούμενο, που κατηγορείτο για ηθική αυτουργία στην υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και έναν 24χρονο Έλληνα συγκρατούμενό του, προφυλακισμένο για ληστεία και οπλοφορία.

Και οι δύο, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία, απολογήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο κρατούμενοι Αλβανοί υπήκοοι, θύμα και δράστης, πιθανόν να είχαν κάποια διαφωνία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή και την έναρξη της αυριανής δίκης για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. Πηγές αναφέρουν ότι σχεδόν όλα τα χτυπήματα στο θύμα ήταν στο λαιμό και το κεφάλι.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγκρατούμενου του στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά την έξοδό του σήμερα από τα δικαστήρια Πειραιά ισχυρίστηκε ότι άδικα ενεπλάκη στη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...