Κοινωνία

Σταδιακά στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Εθνική οδό που έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την σφοδρή χιονόπτωση.

Σταδιακά δίνεται στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας που έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες με απόφαση της Τροχαίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά, μέχρι και τα διόδια της Θήβας.

Στην Εθνική Οδό έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, με προπορευόμενα εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ ακολουθούν ΙΧ αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται όμως με εξαιρετικά με χαμηλή ταχύτητα.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο και στην λεωφόρο Χασιάς προς τα Δερβενοχώρια.

Στην Καισαριανή διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή·

Επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...