Κοινωνία

Σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Η άτυχη φοιτήτρια δεν ήταν η πρώτη κοπέλα - Λίγες μέρες πριν είχε συμβεί το ίδιο

Καινούργια στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως. Η Ελένη Τοπαλούδη όπως όλα αποδεικνύουν δεν ήταν η μόνη κοπέλα που μαρτύρησε στα χέρια των δύο νεαρών.

Σε νέες καταγγελίες που αναμένεται να «πυροδοτήσουν» εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προχωρά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την «Real News», ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλει για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από το θάνατο της κόρης του και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με το βαν που οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά της στο εξοχικό σπίτι της Λίνδου και αργότερα στις βραχώδεις ακτές των Πεύκων, εκεί όπου την έριξαν στη θάλασσα.

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευσαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι' αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

Ο άτυχος πατέρας κάνει λόγο για κύκλωμα, τα μέλη του οποίου έριχναν υπνωτικά μέσα στα ποτά των αθώων κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών, άγνωστων προσώπων για την τοπική κοινωνία, και στη συνέχεια τα εκβίαζαν.

«Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμεταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί κι έτσι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους», σημειώνει ο πατέρας της Ελένης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...