Κοινωνία

Σοκάρει η μητέρα της 19χρονης ΑμεΑ από τη Ρόδο - «Την βίασαν σε δυο φάσεις» (βίντεο)

Την πήγαν σε ένα μέρος, τους διέκοψαν οπότε τη μετέφεραν σε άλλο μέρος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τον βιασμό της 19χρονη κοπέλας με ειδικές ανάγκες και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% από έναν 23χρονο Ρομά και από τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού λίγα 24ωρα μετά το έγκλημα στην Ρόδο μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως, μετά τις νέες αποκαλύψεις-σοκ που βγήκαν στο φως, περιγράφοντας όσα πέρασα η κόρη της στα χέρια των δύο ανδρών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», η μητέρα της 19χρονης περιέγραψε πως βιάστηκε η κόρη της.

«Της είπαν να πάει στο αυτοκίνητο να ακούσουν μουσική. Μια κοπέλα από την παρέα της άκουσε πώς ασφάλισαν το αυτοκίνητο μόλις μπήκαν μέσα (…). Ο βιασμός έγινε σε δύο φάσεις. Πήγαν πρώτα σε ένα μέρος, αλλά πήγε κόσμος και τους διέκοψε. Οπότε την πήγαν σε άλλο μέρος μετά…», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της κοπέλας ανέφερε πως όταν γύρισε στο σπίτι μετά τον βιασμό της, η 19χρονη έκλαιγε και ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Όταν γύρισε στο σπίτι είχε χόρτα στα μαλλιά και τα ρούχα. Ήταν βρεγμένη, αρπαγμένη και ολόασπρη. Νόμιζα ότι κάπου έπεσε ή με κάποιον τσακώθηκε, ενώ εκείνη έκλαιγε. Δεν πήγε το μυαλό μου τόσο μακριά… Όταν ήρθε η μεγάλη κόρη μου, μετά από δύο μέρες, και την ρώτησε τι έπαθε, τότε της είπε τι έγινε… Η μικρή ήταν φοβισμένη.

Μάλιστα η μητέρα της κοπέλας που βιάστηκε μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε πως ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος έχει ομολογήσει και ο 19χρονος Αλβανός χτύπησαν την 19χρονη κόρη της, ενώ ο δεύτερος της είχε πει πως ότι της έκανε θα το κάνει και πάλι.

« Πήραμε τον ψυχολόγο, πήραμε τον ψυχίατρο… Αυτός κυκλοφορούσε ακόμα έξω από το σχολείο… Επειδή το έσκασε στο τέλος και ο Αλβανός της είπε: «Φεύγεις, αλλά αυτό θα ξαναγίνει»… Από εκείνες τις μέρες δεν μπορεί να μένει μόνη της, θέλει πάντα κάποιον μαζί της…»,ανέφερε η μητέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού, προσθέτοντας πως όταν είχε ακούσει για την δολοφονία της Τοπαλούδη το πρώτο που είχε σκεφτεί ήταν τους γονείς της.

Να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει αναλυτική κατάθεση για τη νέα υπόθεση βιασμού, ο 19χρονος Αλβανός πρωταγωνιστής του εγκλήματος στη Ρόδο που συγκλόνισε πριν λίγο καιρό το πανελλήνιο

https://youtu.be/Qnx-x-XJ5ws

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...