Εσωτερική Ασφάλεια

«Σκοτώστε τον, είναι μπάτσος» - Κουκουλοφόροι πέρασαν μοτοσικλετιστή για αστυνομικό και τον μαχαίρωσαν στα Εξάρχεια

«Σκοτώστε τον, είναι μπάτσος»! Με αυτή την κραυγή μια ομάδα κουκουλοφόρων νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας επιτέθηκε σε βάρος ενός μοτοσικλετιστή διότι τα ρούχα που φορούσε έμοιαζε με τη στολή των μοτοσικλετιστών της ΕΛΑΣ.

Ο άνδρας βρισκόταν με τη μηχανή του στην οδό Σόλωνος και Ασκληπιού. Εκεί τον εντόπισε η ομάδα των αγνώστων και εξαιτίας των μαύρων ρούχων και του άσπρου κράνους (στο πίσω μέρος του οποίου υπήρχε μια ελληνική σημαία), τον πέρασαν για αστυνομικό, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Κάποιοι από τους επιτιθέμενους προσπάθησαν να του βγάλουν το κράνος ενώ τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισαν στο μηρό και ένα στο γοφό.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν πως έφερε πολιτική ταυτότητα και όχι αστυνομικοί τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος, ωστόσο, πριν φύγουν πυρπόλησαν τη μοτοσικλέτα του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε μετά την επίθεση στα Εξάρχεια στον Ερυθρό Σταυρό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...