ΗΠΑ

Σε ντελιβερά των μυστικών υπηρεσιών μετατράπηκε ο Μπους - Η συμβολική κίνηση που εναντιώνεται στο shutdown


Το shutdown έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους Αμερικανούς. Ο Τζορτζ Μπους θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα έκανε διανομή πίστας στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας!

Παραμένουν απλήρωτοι λόγω του κυβερνητικού shutdown. Αυτοπροσώπως πήγε πίτσα στους μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους.

Οι μυστικοί πράκτορες, όπως όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι της χώρας, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις εβδομάδες, λόγω του συνεχιζόμενου κυβερνητικού shutdown.

Ο κύριος Μπους ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram καλώντας τους βουλευτές να «συνέλθουν» και «να βάλουν στην άκρη τα πολιτικά».

«Η Λόρα κι εγώ είμαστε ευγνώμονες για το προσωπικό των Μυστικών μας Υπηρεσιών και τους χιλιάδες ομοσπονδιακούς υπαλλήλους που εργάζονται σκληρά για την χώρα μας απλήρωτοι. Και ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που τους υποστηρίζουν. Είναι ώρα οι ηγέτες και στις δύο πλευρές να αφήσουν την πολιτική στην άκρη, να συνέρθουν και να λήξουν αυτό το shutdown», έγραψε στην φωτογραφία.
https://www.instagram.com/p/BsykhY0Asju/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...