Οικονομία

Σε κλοιό πλειστηριασμών η Ράδιο Κορασίδης -Ποια ακίνητα βγαίνουν «στο σφυρί»

Το δρόμο του πλειστηριασμού παίρνουν τα ακίνητα της Ράδιο Κορασίδης, η οποία έβαλε οριστικά λουκέτο πριν από περίπου επτά χρόνια σε συνέχεια σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας.

Με στόχο την αποπληρωμή των πιστωτών της εταιρείας, η αρχή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες με την απόπειρα εκποίησης οικοπέδου της Ράδιο Κορασίδης στην Μύκονο έναντι αρχικής τιμής 150 χιλ. ευρώ. Η διαδικασία όμως, υπήρξε άγονη, ενδεχομένως επειδή το ακίνητο με έκταση 3,4 στρεμ. δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος αγοραστής θα έπρεπε να αγοράσει όμορο του εν λόγω οικοπέδου ακίνητο για να είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί. Πάντως, το οικόπεδο, που βρίσκεται στην περιοχή Αλογομάντρα, νοτιοδυτικά της Μυκόνου, θα συνεχίσει να εκπλειστηριάζεται με στόχο να εκδηλωθεί αγοραστικό ενδιαφέρον.

Σειρά ακινήτων στο σφυρί

Την ίδια στιγμή, το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται να βγουν στο σφυρί:

- αποθηκευτικός χώρος στο Κουκάκι 250 τ.μ. με εμπορική αξία της τάξης των 100 χιλ. ευρώ και αντικειμενική τιμή 70,8 χιλ. ευρώ.

-γωνιακό κατάστημα σε πολυκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια με ισόγειο περίπου 90 τ.μ. και υπόγειο 44 τ.μ. Η εμπορική αξία του διαμορφώνεται σε 129 χιλ. ευρώ και η αντικειμενική αξία του είναι 86,2 χιλ. ευρώ.

-τα 2/3 εξ αδιαιρέτου ισόγειου καταστήματος και αποθήκης 51 τ.μ. (το καθένα) στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά με εμπορική αξία 350,2 χιλ. ευρώ και 41,5 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα.

-τα 2/3 εξ αδιαιρέτου ενός ακόμη ισόγειου καταστήματος και αποθήκης 53 τ.μ. (το καθένα) με εμπορική αξία 355,6 χιλ. ευρώ και 42 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα.

- οικόπεδο στον Πύργο Ηλείας με τιμή εκκίνησης 127 χιλ. ευρώ

-τρεις υπόγειες αποθήκες στη Ρόδο με ποσοστό ιδιοκτησίας 5,29% στην καθεμία, με συνολική αξία ύψους 83.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...