Κοινωνία

Σέρρες: Κουκουλοφόροι με τσεκούρια μπουκάρουν σε κατάστημα - Όλα όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Για άλλη μία φορά χρυσοχέριδες αποφάσισαν να ληστέψουν κατάστημα. Μόνο που αυτή τη φορά τους έπιασε ο φακός της κάμερας του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε μια πολυμελής ομάδα διαρρηκτών για να «αδειάσει» ένα κατάστημα εργαλείων και οικοδομικών υλικών στις Σέρρες, προκαλώντας ζημία χιλιάδων ευρώ.

Οι κινήσεις των δραστών καθώς και οι διάλογοί τους (!) έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καμερών του καταστήματος και εξετάζονται εξονυχιστικά από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, οι δράστες ήταν πέντε -με τον έναν εξ αυτών να περιμένει στο αυτοκίνητο- και φορούσαν κουκούλες προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Οι διαρρήκτες έκαναν έφοδο στο χώρο σπάζοντας την είσοδο με χτυπήματα από τσεκούρια, ενώ δεν έδειξαν να πτοούνται ακόμη κι όταν χτύπησε ο συναγερμός.

Αντιθέτως, άναψαν και τα... φώτα στο κατάστημα -που βρίσκεται επί της οδού Καπετάν Μητρούση- για να επιλέξουν πιο εύκολα τα κλοπιμαία.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη διάρρηξη που καταγράφεται στο συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=W8XPOQ-7jk8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές