Ρωσία

Ρωσικά MiG-31 πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες στη στρατόσφαιρα! (βίντεο)


 Ένα ζευγάρι ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών MiG-31 παρουσιάζονται σε ένα νέο βίντεο όπου σε υπερηχητικές ταχύτητες αναχαιτίζουν τον "εισβολέα" στην στρατόσφαιρα. Η άσκηση έλαβε χώρα στην κεντρική ρωσική περιφέρεια Perm, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με MiG-31BMs - την τελευταία έκδοση των μαχητικών μακρινών αποστάσεων. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί από το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda, παρουσιάζει τα αεροπλάνα που ξεκινούν και προσγειώνονται στο αεροδρόμιο. Η αερομαχία δεν έχει καταγραφεί, κάτι που σύμφωνα με το RT δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της εξαιρετικής ταχύτητας, καθώς και των μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των αντιτιθέμενων.

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/201901170848-pmpd.htm/player/

"Τα πληρώματα πέταξαν σε υπερηχητικές ταχύτητες άνω των 2800km / h (1740mph) σε υψόμετρο 18.000 μέτρων", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Ένα MiG-31 υποδύθηκε έναν εισβολέα, ο οποίος είχε διεισδύσει στο ρωσικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια μιας αποστολής επιτήρησης και προσπάθησε να αποφύγει την αεράμυνα. Ένα ζευγάρι MiG-31 ενεπλάκη για να κυνηγήσει και να αναχαιτίσει τον εισβολέα.

Τέλος να σημειωθεί ότι από το 2018 το MiG-31 φέρει στο οπλοστάσιό του τον υπερσύγχρονο υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...