Κοινωνία

Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο στην Ποσειδώνος (βίντεο)


Εικόνες από το σημείο

Ο οδηγός της μηχανής εργαζόταν ως διανομέας ενώ ήταν προσεκτικός κατά την οδήγησή του. Πρόσφατα είχε χάσει μητέρα και αδερφή.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου,στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

https://www.youtube.com/embed/8WuMHWoAOYw?start=793

Ο 74χρονος επιχειρηματίας επιχείρησε πιθανότατα να βγει από τη λεωφόρο και να στρίψει δεξιά στον κάθετο δρόμο. Είδε μπροστά του τη μηχανή, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και την παρέσυρε. Ο οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε ακαριαία. Η πορεία του αυτοκινήτου έγινε ανεξέλεγκτη, έπεσε στο πεζοδρόμιο, εκτοξεύθηκε και έπεσε σε βράχο που είναι τα όρια του δήμου Γλυφάδας.

Ο οδηγός της μηχανής είχε βγει μόνος του το Σάββατο το βράδυ. Παλαιότερα είχε εργαστεί ως διανομέας, και σύμφωνα με φίλο του ήταν συντηρητικός οδηγός. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του και την αδερφή του.

Ο 74χρονος επιχειρηματίας εξέπνευσε χθες ενώ η σύζυγός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...