Σκοπιανό

Πρόεδρος Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων: «Οδεύουμε σε εθνική τραγωδία - Η κυβέρνηση φέρεται αντιδημοκρατικά»

Όλοι πήραν χαμπάρι τον Τσίπρα και τώρα με κάθε μέσο προσπαθούν να τον σταματήσουν. Ο Πρόεδρος Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων τελεί την τελευταία του παράκληση λίγο πριν την μεγάλη πορεία.

Κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βρει το κουράγιο και να ανακαλέσει το λάθος του γιατί πηγαίνουμε σε εθνική τραγωδία που δεν θα έχει προηγούμενο».

Στο αίτημα για δημοψήφισμα όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών επέμεινε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ομιλητής στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, Γιώργος Τάτσιος.

«Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται αντιδημοκρατικά καθώς αψηφά τη θέληση του λαού (σ.σ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών)» είπε ο κ. Τάτσιος προσθέτοντας ότι το ψήφισμα του συλλαλητήριου θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τάτσιος κάλεσε, επίσης, τον πρωθυπουργό «να βρει το κουράγιο και να ανακαλέσει το λάθος του».

«Το δημοψήφισμα θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει, ο λαός το έχει ήδη κάνει. Ο πρωθυπουργός θα πάρει την απάντηση του αν πείστηκε ο λαός» πρόσθεσε ο κ. Τάτσιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «πηγαίνουμε σε εθνική τραγωδία που δεν θα έχει προηγούμενο και έρχονται και άλλα, υπάρχει η Ήπειρος η Θράκη, το Αιγαιό, η Κύπρος».

Όσον αφορά το συλλαλητήριο αρχικά ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει με τον εθνικό ύμνο από τον Πέτρο Γαϊτάνο εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχουμε δει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...