Κόσμος

Πιτσιρικάς έκανε άνω κάτω την αστυνομία - Δείτε γιατί ζήτησε βοήθεια (βίντεο)


Παρόλο που αυτό δεν είναι συνήθως το είδος των εκτάκτων αποστολών για τις οποίες εκπαιδεύονται τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, αυτή η αστυνομικός φάνηκε πως γνώριζε τα κλάσματά αρκετά καλά.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομικός της άμεσης δράσης Αντόνια Μπάντι του αστυνομικού τμήματος της πόλης Λαφαγιέτ της Ιντιάνα έλαβε μια ασυνήθιστη κλήση από ένα παιδί το οποίο χρειαζόταν βοήθεια με ασκήσεις του σχολείου του.

Όταν η Μπάντι απάντησε στην κλήση, ένα άγνωστο παιδί της είπε ότι είχε μια «κακή μέρα στο σχολείο».

«Τι συνέβη στο σχολείο που σε έκανε να έχεις μια κακή μέρα;» Μπορεί να ακουστεί η Μπάντι να λέει στην ηχογράφηση, η οποία αργότερα δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Όταν το αγόρι επεσήμανε ότι πάσχιζε να επιλύσει ασκήσεις με κλάσματα, η Μπάντι τον ρώτησε: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το οποίο θέλεις να σε βοηθήσω;»
https://twitter.com/LafayetteINPD/status/1088892862731833347?ref_src=twsrc%5Etfw
Στην ηχογράφηση λοιπόν, η Μπάντι ακούγεται να προσφέρει βοήθεια στο παιδί έτσι ώστε να καταλάβει ποιο είναι το άθροισμα των τριών τετάρτων και του ενός τετάρτου.

Στο τέλος, ύστερα από λίγο, το αγόρι ευχαρίστησε την αστυνομικό επειδή τον βοήθησε με το πρόβλημα του.

«Με συγχωρείτε που σας τηλεφώνησα, αλλά πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια», ανέφερε ο μικρός.

Ο Ματ Γκαρντ, αστυνομικός στο τμήμα του Λαφαγιέτ δήλωσε στο ABC7 ότι, όπως φαίνεται και στο ηχητικό κλιπ, η Μπάντι είναι μία αφοσιωμένος υπάλληλος.

«Είναι πολύ αφοσιωμένη αστυνομικός, δεν μας εκπλήσσει ότι αναλαμβάνει πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα σε τακτική βάση», δήλωσε, παρόλο που πρόσθεσε ότι δεν συνιστά στους πολίτες να καλούν την αστυνομία για βοήθεια στα μαθήματά τους(!)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...