ΗΠΑ

Περιστατικό ομηρίας στο Νιου Τζέρσεϊ - Πυροβολήθηκε ο δράστης, απελευθερώθηκαν οι δύο γυναίκες (βίντεο)


Συναγερμό στην αστυνομία της περιοχής Gloucester County, στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, προκάλεσαν οι αναφορές πολιτών για πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας UPS.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Νιου Τζέρσεϊ, ένας ένοπλος άντρας κρατούσε δύο γυναίκες ομήρους εντός της αποθήκης που διατηρεί η UPS. Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπάθησε να καταλήξει σε συμφωνία με τον δράστη, προκειμένου να απελευθερωθούν οι δύο γυναίκες.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης πυροβολήθηκε και οι δύο γυναίκες απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν ικανές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ έχει εκκενωθεί και έχει αποκλειστεί ο χώρος γτια λόγους ασφαλείας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή θύματα.

Οι αναφορές για πυροβολισμούς έγιναν στις 9 το πρωί τοπική ώρα, 1600 ώρα Ελλάδος), στην οδό Birchcreek Road, στην πόλη Logan Township.

https://6abc.com/video/embed/?pid=5074703

https://6abc.com/video/embed/?pid=5074927

https://6abc.com/video/embed/?pid=5074954

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...