Αθλητισμός

Πανικός με Γιαννιώτη - Πέφτουν «μπουνιές» - Αυτός τον «κλέβει»

Αν μη τι άλλο, απολύτως επιτυχημένες οι επιλογές που έχει κάνει ο Ερυθρός Αστέρας από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τόσο στον πάγκο του, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να… εκτοξεύει την «ζβέζντα», φτάνοντας την ως και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος όσο και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μπεν να είναι από τους πλέον κομβικούς παίκτες στην επίθεση της.

Λογικό συνεπώς, οι πρωταθλητές Σερβίας όχι μόνο να μην σταματάνε τα βλέμματα κατά τα μέρη μας, αλλά να τα… εντατικοποιούν κιόλας. Όπως φαίνεται, η άμεση αναζήτηση τους αφορά τερματοφύλακα. Ο Μάτιτς Κότνικ σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα είναι μια από τις περιπτώσεις που οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας εξετάζουν, ωστόσο δεν είναι η μόνη.

Η δεύτερη και σαφώς πιο… μεγαλεπήβολη είναι αυτή του Ανδρέα Γιαννιώτη. Εκτός πλάνων Ολυμπιακού ο διεθνής τερματοφύλακας, μπορεί από τώρα αν θέλει να υπογράψει όπου επιθυμεί για το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του, βρίσκεται – σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog – στην κορυφή της λίστας του Αστέρα.

Ευχής έργον για τους πρωταθλητές Σερβίας θα ήταν η άμεση απόκτηση του Γιαννιώτη, κάτι που ίσως να μην φαντάζει και το πιθανότερο δυνατό σενάριο, αν αναλογιστεί κανείς το στάτους του 24χρονου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα επιδιώξουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη…) να τον «κλείσουν» από τώρα για (τουλάχιστον) το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα, βλέπουμε.

Σίγουρα πάντως, ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του – ελεύθερου τον Ιούνιου – Γιαννιώτη είναι σημαντικός για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού υπάρχουν τουλάχιστον δύο ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες έχουν καταθέσει προσφορά συνεργασίας. Μένει να δούμε πως θα χειριστεί το θέμα ο ίδιος ο Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος σίγουρα δεν θέλει να μείνει στον «πάγο» ως το τέλος της σεζόν, αλλά και πως θα κινηθεί και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση υποβολής προτάσεων για την άμεση παραχώρηση του Γιαννιώτη.

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...