ΗΠΑ

Παιδί και κάθισμα εκτοξεύτηκαν έξω από αυτοκίνητο σε κίνηση - Δείτε το βίντεο

Η απροσεξία ή η βαρεμάρα των γονιών μπορούν να αποβούν μοιραίες. Ατράνταχτη απόδειξη αυτό το βίντεο...

Η μητέρα του είχε ξεχάσει να ασφαλίσει το καθισματάκι και να ενεργοποιήσει και τις παιδικές ασφάλειες στις πόρτες.

Δεν αρκεί να βάζουμε τα παιδιά στο ειδικό παιδικό κάθισμα, αλλά πρέπει να φροντίζουμε ώστε αυτό να είναι δεμένο και ασφαλισμένο σωστά.

Σε αντίθετη περίπτωση γίνεται αυτό που βλέπουμε στο βίντεο που μας έρχεται από την πόλη Μανκάτο της Μινεσότα. Τη σκηνή κατέγραψε κάμερα από αυτοκίνητο και δείχνει το παιδικά κάθισμα μαζί με το παιδί να εκτοξεύεται εκτός αυτοκινήτου από την ανοικτή πίσω πόρτα.

Όπως αποδείχθηκε η μητέρα του παιδιού δεν είχε φροντίσει ούτε να ασφαλίσει το παιδικό κάθισμα, αλλά ούτε και να βάλει τις παιδικές ασφάλειες στις πίσω πόρτες. Προφανώς το παιδάκι έπαιζε με το χερούλι της πόρτας, αυτή άνοιξε και το παιδί μαζί με το κάθισμα βρέθηκε στο δρόμο.

Το περίεργο είναι ότι η μητέρα δεν κατάλαβε καν τι έγινε και συνέχισε να οδηγεί αμέριμνη το αυτοκίνητό της. Ο οδηγός που ερχόταν από πίσω έσπευσε να σταματήσει και να σώσει το παιδί, ενώ παράλληλα κάλεσε και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

https://www.youtube.com/watch?v=LnC9gc7F4Mo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...