Κοινωνία

Πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και έλειπαν οι... γλάστρες - Επαθε σοκ όταν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας (βίντεο)


Μια διαφορετική κλοπή σημειώθηκε στην Κρήτη. Αυτή τη φορά οι δράστες δεν επέλεξαν να χτυπήσουν ούτε σε μαγαζί ούτε σε πρατήριο ούτε και σε σπίτι. Στόχος, λοιπόν, ενός καταστηματάρχη επί της λεωφόρου Παπαναστασίου έγιναν οι γλάστρες του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti, ο καταστηματάρχης μόλις άνοιξε το μαγαζί του, διαπίστωσε ότι όλα τα φυτά στην αυλή του έχουν εξαφανιστεί. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που κατέγραψε τη γυναίκα έξω από το μαγαζί του να του κλέβει όλα τα φυτά.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να έχει καλύψει το πρόσωπό της με ένα φουλάρι, να πλησιάζει στο χώρο, να κοιτάζει τριγύρω και να αρχίζει να τραβά τις γλάστρες. Αφαιρεί πρώτα ένα φυτό, το οποίο μεταφέρει παρακάτω και πλησιάζει ξανά, προσπαθώντας να βγάλει κι άλλο.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMazokopos%2Fvideos%2F2052492898166769%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ