Ένοπλες Συρράξεις

Οι Χούθι «θέρισαν» τους Σαουδάραβες: Καταιγισμός πυραυλικών επιθέσεων τα τελευταία 24ωρα - Δείτε βίντεο

Οι δυνάμεις Χούθι εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις με βαλλιστικούς πυραύλους κατά των συστημάτων άμυνας του συνασπισμού υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, κατά μήκος των συνόρων Υεμένης-Σαουδικής Αραβίας τις τελευταίες 48 ώρες.

Χρησιμοποιώντας τους εγχώριους βαλλιστικούς πυραύλους Badr-1, οι δυνάμεις των Χούθι ήταν σε θέση να πετύχουν πολλά άμεσα χτυπήματα στις θέσεις της Σαουδικής Συμμαχίας στις συνοριακές επαρχίες Asir και Jizan.

Σύμφωνα με τα επίσημα ΜΜΕ των δυνάμεων Χούθι, το μπαράζ πυραύλων σκότωσε αρκετά μέλη της Σαουδικής Συμμαχίας μετά από τον πυραύλο Badr-1 που έπληξε μια συγκέντρωση στρατιωτών κοντά στο Alib Crossing στην επαρχία Asir χθες το βράδυ.

Μετά την επίθεση των πυραύλων κοντά στο Alib Crossing, οι δυνάμεις Χούθι αναπτύχθηκαν προς τις θέσεις της Σαουδικής Συμμαχίας στην επαρχία Jizan. Ακολουθώντας την ίδια τακτική με την επίθεσή τους στο Alib Crossing, οι δυνάμεις Χούθι στόχευαν τα σημεία συγκέντρωσης της Σαουδικής Συμμαχίας στην επαρχία Jizan.

Σύμφωνα με τις δυνάμεις των Χούθι, αυτό το κύμα των πυραύλων στην επαρχία Jizan είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών αγωνιστών της Σαουδικής Συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού αριθμού προϊσταμένων του προσωπικού της κυβέρνησης της Υεμένης.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Xx7MGxy-Uyk

https://www.youtube.com/watch?v=mZ6FLMnp-3o

https://www.youtube.com/watch?v=vL_j71n9vD0

https://www.youtube.com/watch?v=3kA_rELKV7k

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...