Αθλητισμός

Οι δύο δρόμοι του ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς

Τι γίνεται με τον Σέρβο φορ στον ΠΑΟΚ και το ζήτημα του αριστερού μπακ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξακολουθεί να έχει ζήτηση. Μετά την Αλ Ιτιχάντ, επίσημη πρόταση αναμένεται να καταθέσει και η Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Ο Ιβάν Σαββίδης ασφαλώς και δεν θα ήθελε να χάσει ο ΠΑΟΚ το βαρύ πυροβολικό του σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν, ωστόσο το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Αφενός μεν υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ και αφετέρου περιμένει να δει τις διαθέσεις του παίκτη που βλέπει να στήνεται χορός εκατομμυρίων γύρω του έχοντας προτάσεις με υπερδιπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνει τώρα.

Αν ο Σέρβος φορ θελήσει να φύγει, οι δρόμοι για τον ΠΑΟΚ είναι δύο. Ή θα δεχτεί την επιθυμία του παίκτη, θα βάλει στα ταμεία του 10 εκατ. ευρώ και θα βγει στην αγορά με ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αποκτήσει αντικαταστάτη, ή θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει καταθέτοντάς του πρόταση για αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Στο μεταξύ, ένα ακόμη δίλημμα που υπάρχει στον ορίζοντα για τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να μετατεθεί επιτέλους σε ρόλο μεσοεπιθετικού, ενώ με την επιστροφή του Αλίν Τόσκα στην Μπέτις από το δανεισμό του θα αποκτηθεί ένα κλασικό αριστερό μπακ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι στο χέρι του να τον καθιερώσει επιστρέφοντας από τον Ατρόμητο, ωστόσο έχει γίνει προεργασία και για να γυρίσει ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο διεθνής άσος μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Άουγκσμπουργκ και μπορεί να κλείσει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...