Κόσμος

Ξεσπάθωσε ο Βαρουφάκης κατά Παπαδημούλη: «Καλή επιτυχία στο αριστερό τους μέτωπο με μνημόνια μέχρι το 2060»


Ο Γιάνης Βαρουφάκης σήκωσε το γάντι και απάντησε στο tweet που ανάρτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει οτι: «Αν αναρωτιόσασταν τι κάνει ο κ. Παπαδημούλης σαν ευρωβουλευτής, η απάντηση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι “τα χώνει στον Βαρουφάκη για το ότι θα κατέβει στη Γερμανία, επειδή στην Ελλάδα τον ξέρουμε καλύτερα”. Αν αναρωτιόσασταν αν αξίζει ο μισθός του ευρωβουλευτή για να τρέχει ένα τρολοτουήτερ, θα λατρέψετε το ότι απλώς σουμάριζε “ρεπορτάζ” του TVXS, του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου».

«Κι αν αναρωτιόσασταν γιατί τους τσίμπησε σήμερα η μύγα, είναι γιατί την “προοδευτική του Διεθνή” ο κ. Παπαδημούλης την ανακύρηξε χθές σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο έχοντας στο πλάι του στελέχη και κομματικούς δημοσιογράφους του κόμματός του, ενώ ο κ. Βαρουφάκης τον Νοέμβριο στο Βερμόντ, έχοντας στο πλάι του το Μπέρνι Σάντερς. Ευχόμαστε στους ανησυχούντες καλή επιτυχία στο πραγματικά Αριστερό τους Μέτωπο με τα Μνημόνια μέχρι το2060 ως το αδιάψευστο track record τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Παπαδημούλης επιτέθηκε στον πρώην “τσάρο” της ελληνικής οικονομίας καθώς ανάρτησε στο twitter πως “ Ο Βαρουφάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, με επίθεση εναντίον όλης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Είναι υποψήφιος στην Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρει ότι δεν έχει καμμία πιθανότητα εκλογής. Στις 26 Μαΐου του 2019 θα κριθούμε όλοι”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ