Ένοπλες Συρράξεις

Ξεκίνησαν οι εκτελέσεις Κούρδων από την “εμπροσθοφυλακή” των τουρκικών ΕΔ - Προσοχή σκληρό βίντεο


Ξεκίνησαν οι βίαιες ενέργειες σε βάρος αθώων Κούρδων. Οι πρώτες εκτελέσεις ήδη πραγματοποιήθηκαν από τους φανατικούς πρώην μαχητές του ISIS.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως είναι παράλογο να θεωρεί κανείς πως η Τουρκία στοχεύει τους Κούρδους της Συρίας, υποστηρίζοντας πως στόχοι της Άγκυρας είναι το Ισλαμικό Κράτος και οι κουρδικές οργανώσεις YPG και PKK, που θεωρεί ως τρομοκρατικές, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Αναντολού.

Ο εκπρόσωπος Ιμπραχίμ Καλίν αναγκάσθηκε να προβεί στις δηλώσεις αυτές έπειτα από τα σχόλια του Τζον Μπόλτον, συμβούλου ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τόνισε πως στις συνομιλίες που θα έχει με Τούρκους αξιωματούχους (και τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) την προσεχή εβδομάδα, θα επισημάνει πως οι Κούρδοι στη Συρία θα πρέπει να προστατευθούν. 

Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/TurkeyDeeply/status/1081951290761113601?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...