Εθνικά θέματα

Νυχτερινές ασκήσεις για τις ειδικές δυνάμεις με παρουσία του Α/ΓΕΣ - Δείτε τις εικόνες

Την παρουσία τους στις νυχτερινές ασκήσεις των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων έδωσε  ο Α/ΓΕΣ, ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή και είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα μας ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό το λόγο εκπαιδεύονται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε χθες σε κάποιες από τις νυχτερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε νυχτερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων.

Αρχικά, μετέβη στο Πεδίο Βολής Κανδηλίου, όπου παρακολούθησε νυχτερινή βολή φορητού οπλισμού με διόπτρες νυχτερινής σκόπευσης και παρατήρησης, που εκτέλεσαν στελέχη του Επιτελείου της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων (ΓΕΣ/ΔΕΔ), του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ).

Στη συνέχεια, μετέβη στην έδρα του ΚΕΕΔ, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση ειδικότητας «Χειριστών Ελαστικής Λέμβου (ΧΕΛ)», των Οπλιτών Θητείας της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο ΚΕΕΔ, επιθεώρησε τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους, για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών του ΚΕΕΔ και τις εργασίες συντήρησης - ανακαίνισης Λόχου Νεοσυλλέκτων.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη και τους καταδρομείς για το υψηλό ηθικό και την υπερηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν στην επίπονη, συνεχή και απαιτητική εκπαίδευσή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις νυχτερινές εκπαδιεύσεις:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...