Στρατός Ξηράς

Νυκτερινή εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων παρακολούθησε ο Α/ΓΕΣ- Μήνυμα προς στελέχη παραμονές των κρίσεων

Νυχτερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων παρακολούθησε χθες βράδυ ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, δίνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ένα «μήνυμα» προς τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, ότι ανεξαρτήτως των κρίσεων που είναι επικείμενες, ανεξαρτήτως των σεναρίων που εμφανίζονται σε διάφορα Μέσα Επικοινωνίας, το καθήκον και οι υποχρεώσεις όλων των στελεχών από τον Αρχηγό μέχρι τον «τελευταίο» Επαγγελματία Οπλίτη (αν υπάρχει τέτοιος καθώς οι πάντες είναι πολύτιμοι), συνεχίζουν την εκπαίδευση προσηλωμένοι στην αποστολή τους.

Στο πλαίσιο αυτό της χθεσινής βραδυνής δραστηριότητος του Αντιστρατήγου Στεφανή, αυτός αρχικώς μετέβη στο Πεδίο Βολής Κανδηλίου, στο Μεγάλο Πεύκο Αττικής, όπου παρακολούθησε νυχτερινή βολή φορητού οπλισμού με διόπτρες νυχτερινής σκοπεύσεως και παρατηρήσεως, που εκτέλεσαν στελέχη του Επιτελείου της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων (ΓΕΣ/ΔΕΔ), του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ).

Ακολούθως ο Αρχηγός μετέβη στην έδρα του ΚΕΕΔ, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση της ειδικότητος «Χειριστών Ελαστικής Λέμβου (ΧΕΛ)», των Οπλιτών Θητείας της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

Τέλος, κατά την παραμονή του στο ΚΕΕΔ ο Αρχηγός επιθεώρησε και τους
προσφάτως ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου, για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών του ΚΕΕΔ και τις εργασίες συντηρήσεως και ανακαινίσεως του Λόχου Νεοσυλλέκτων αυτού.

Συμφώνως με το ΓΕΣ «Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη και τους καταδρομείς για το υψηλό ηθικό και την υπερηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν στην επίπονη, συνεχή και απαιτητική εκπαίδευσή τους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...