Πολιτική

Νέο «χώσιμο» Ντόρας σε Καμμένο: «Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Επανακατατίθεται η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση»


Η Ντόρα Μπακογιάννη επαναφέρει τη μήνυση που είχε ασκήσει στον Πάνο Καμμένο για συκοφαντική δυσφήμιση

Τη δική της απάντηση στα σχόλια του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και πρώην ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου έδωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, που χαρακτήρισε ξανά «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» τον κ. Καμμένο.

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, επαναφέροντας τη μήνυση που είχε κάνει στον κ. Καμμένο, ο οποίος είχε «κρυφτεί» πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών για να μη διωχθεί.

Στο παλιότερο tweet του ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου- Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει… ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!».

Όπως είναι προφανές η φράση «Προσβάλει το Στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν» εξόργισε την κα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ