Αθλητισμός

Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το Super Cup Ιταλίας η Γιουβέντους (βίντεο)


Τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της Γιουβέντους κατάκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με το γκολ που πέτυχε, ο Πορτογάλος οδήγησε την “βέκια σινιόρα” στη νίκη επί της Μίλαν (1-0) στον αγώνα που έγινε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και στην κατάκτηση του Super Cup Ιταλίας.

Την κατάκτηση του 8ου Super Cup της ιστορίας της στην Ιταλία πανηγυρίζει η Γιουβέντους, που νίκησε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας τη Μίλαν με 1-0, στον 31ο τελικό.

Η πολυνίκης του θεσμού (ακολουθεί η Μίλαν με 7 κατακτήσεις) νίκησε τους “ροσονέρι” με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός… σήκωσε έτσι το πρώτο του τρόπαιο στην Ιταλία! Να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Super Cup, με την Γουβέντους να κάνει το 2-1 στις νίκες (οι “μπιανκονέρι” επιβλήθηκαν το 2003 στα πέναλτι και οι “ροσονέρι” πήραν τη ρεβάνς το 2016, και αυτοί στα πέναλτι)

https://twitter.com/CRonaldoLive/status/1085611909473357826?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...