Κοινωνία

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι λόγω της έντονης χιονόπτωσης - Δείτε εικόνες και βίντεο


Πενήντα άνθρωποι αποκλείστηκαν σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι από την έντονη χιονόπτωση. Προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς το ξενοδοχείο και να απεγκλωβιστούν οι 50 περίπου επισκέπτες του που έκαναν ρεβεγιόν εκεί, έχει επιστρατευτεί το πιο ψηλό λεπιδοφόρο όχημα του στόλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιχειρεί από νωρίς στο δρόμο Κανάλια-Γαρδίκι Ομιλαίων.

Επίσης στο σημείο βρίσκεται με το εφοδιασμένο με λεπίδα τρακτέρ του και ο δημοτικός σύμβουλος Μακρακώμης. Μπροστά τους υψωνόταν ένα πραγματικό τείχος από χιόνι, το οποίο χτυπούσαν και με εργαλεία ρίχνοντας συγχρόνως αλάτι για το άνοιγμα του δρόμου.

Το ζητούμενο δεν είναι να προσεγγίσουν απλά το ξενοδοχείο, αλλά να διαμορφώσουν το δρόμο έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να κινηθούν σε αυτόν τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο Γαρδίκι.

Το βίντεο με τα τελευταία μέτρα που διανύουν τα μηχανήματα για να φτάσουν στο ξενοδοχείο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100000703966893%2Fvideos%2F2262641877102589%2F&show_text=0&width=560

Σε όσα σημεία επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας υπάρχει ο στόχος να έχουν ολοκληρώσει τη διάνοιξη πριν το βράδυ της Τετάρτης (2/1) όταν νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα και ειδικότερα την Κεντρική και Ανατολική Στερεά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ