Κυβέρνηση

Μας δουλεύει η Γεροβασίλη για τα δακρυγόνα: «Δεν έδωσα εγώ την εντολή ρε παιδιά - Εγώ γιατρός είμαι, δεν ξέρω απ' αυτά...»

Νίπτει τας χείρας της η Γεροβασίλη για τα χημικά επικαλούμενη την ιατρική της ιδιότητα

Για την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων στη διαδήλωση της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος για τη Μακεδονία μίλησε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.  

"Δεν είναι ευχάριστο να γίνεται χρήση χημικών", είπε η Όλγα Γεροβασίλη στην ΕΡΤ, στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά". Δικαιολόγησε όμως τη χρήση τους, παρά τις αποστάσεις που προσπάθησε να πάρει: "Όπως μου εξηγούν, όταν κινδυνεύουν να έχουμε θύματα, τότε η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί τα χημικά ως ένα πιο ήπιο μέσο αντιμετώπισης βίαιων καταστάσεων.

Η πολιτική ηγεσία δεν δίνει εντολές στην Αστυνομία την ώρα που επιχειρεί", υπογράμμισε, λέγοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την ίδια που είναι γιατρός και δεν έχει ανάλογη εμπειρία.

Η κα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι έγινε μια πρωτόγνωρη, με ακραία βία και σχέδιο επίθεση στη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...