Σκοπιανό

Λυκούδης για Συμφωνία Πρεσπών: Δεν ψηφίζω «όχι», δεν έχω αποφασίσει το «ναι»

H ψήφος μου δεν θα είναι αρνητική, δεν θα είναι «όχι», ξεκαθάρισε το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Εν τούτοις, ο κύριος Λυκούδης επέμεινε πως δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα πράξει στην επικείμενη ψηφοφορία, καθώς, τόνισε, «πρέπει να σκεφτώ πώς μπορώ να εκφράσω και την θετική μου άποψη και την διαφωνία μου με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η Συμφωνία στη Βουλη».

Δεν επηρεάζει την γνώμη μου το ότι ο Σπύρος Δανέλλης αποχώρησε από το Ποτάμι και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά προφανώς με κάνει να σκέφτομαι κι άλλες πλευρές, το συνολικό πολιτικό πλαίσιο και το πώς έρχεται η Συμφωνία στη Βουλή, είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Θα ήμουν ανόητος, πολιτικά αφελής και αναίσθητος αν δεν έβλεπα τις αντιδράσεις της κοινωνίας για το θέμα, είπε και πρόσθεσε: «Παίρνω πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν μου τις αντιδράσεις. Αλλά σας θυμίζω και τις αντιδράσεις για τις ταυτότητες, χωρίς να κάνω σύγκριση, αλλά πολλές φορές υπάρχει ανάγκη πολιτικής πρωτοπορίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ