Κοινωνία

Λάρισα: Ο ληστής έκρυβε σπίτι του 14χρονο κορίτσι – Η άγνωστη ιστορία της ανήλικης μαθήτριας

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι για να περάσουν χειροπέδες στον ληστή και βρέθηκαν προ εκπλήξεων. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού...

Τα ίχνη ενός κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι του στην Γερμανία εντόπισαν οι άντρες της Ασφάλειας Λάρισας όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για την ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα πριν λίγες ημέρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο για να συλλάβουν τον ληστή στο σπίτι του στον Αμπελώνα και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς βρήκαν μέσα ένα φοβισμένο 14χρονο κορίτσι από την Γερμανία.

Όπως αποδείχθηκε την ανήλικη αναζητούσαν οι γονείς της από τον Δεκέμβριο και είχε δοθεί σήμα και στην Ιντερπόλ, τις γερμανικές αρχές, αλλά και την ελληνική αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν το κορίτσι τι είχε συμβεί, τους είπε ότι είχε ακολουθήσει τον 20χρονο από την Γερμανία, ένα αγνοία των γονιών της που την αναζητούσαν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε μέσω της Ιντερπόλ και των Γερμανικών αρχών η οικογένεια του κοριτσιού και ήδη έρχεται ο πατέρας στην Ελλάδα για να το παραλάβει.

Πηγή: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ