Σκοπιανό

Διαδήλωση στο τελωνείο των Ευζώνων: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις Πρέσπες

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία. Διαρκώς συρρέει κόσμος στο στο τελωνείο των Ευζώνων προκειμένου να αγωνιστούν για το Ελληνικό Έθνος.

Εκατοντάδες πολίτες συνεχίζουν να συρρέουν στον συνοριακό σταθμό - Αυστηρά αστυνομικά μέτρα.

Τεταμένο είναι αυτή την ώρα το κλίμα στο τελωνείο των Ευζώνων στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα, καθώς αγρότες από τις περιοχές των συνόρων, αλλά και άλλοι πολίτες έχουν αρχίσει να συρρέουν εκεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη ψήφιση στη βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ηδη, στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί μερικές εκατοντάδες πολίτες και συνεχώς καταφθάνουν και άλλοι. Μπροστά στο τελωνείο και ειδικότερα στο ρεύμα εισόδου από τα Σκόπια στην Ελλάδα έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ, εμποδίζοντας τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν περεταίρω το τελωνείο.

Σημειώνεται ότι αρχικά η πρόθεση των αγροτών ήταν να πάνε με τα τρακτέρ στον τελωνειακό σταθμό, αλλά η αστυνομία διεμήνυσε ότι δεν θα το επέτρεπε. Ετσι, έφτασαν να ιδιωτικά αυτοκίνητα και κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...