Εσωτερική Ασφάλεια

Καρέ καρέ η στιγμή που ένοπλος ληστής ξαφρίζει περίπτερο στην Καλλιθέα (βίντεο)


Τον τρόμο με τα μάτια του είδε ένας υπάλληλος σε περίπτερο στην Καλλιθέα. Καρέ - καρέ η στιγμή ένοπλος ληστής αρπάζει ότι υπάρχει στο ταμείο. «Χτύπημα» και σε βενζινάδικο στην Γλυφάδα.

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (15.01.2019) σε περίπτερο στην Καλλιθέα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα στις 00:50 ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο περιπτέρου στην οδό Θησέως και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

//cdn.viqeo.tv/embed/?vid=a57f5a3038dfb8d71146

//cdn.viqeo.tv/embed/?vid=146ad6f6b123aa3673f2

Στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται η στιγμή που ο ληστής απειλεί τον υπάλληλο προκειμένου να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, στη 1.15 ένα άγνωστο άτομο με απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...