Πολιτική

Καμμένος: Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου (βίντεο)

Σφυροκοπά Τσίπρα και Κουντουρά ο Π. Καμμένος - «Θυμήθηκε» ότι ο πατέρας της υπουργού Τουρισμού έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για την... διατήρηση της Έλενας Κουντουρά στο κυβερνητικό σχήμα εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε δηλητηριώδη βέλη για την υπουργό Τουρισμού και τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ευθέως ότι η... κεντροαριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Ελενα Κουντουρά.

«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών... Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

https://youtu.be/-cB0DuIO7h0

Ποιος είναι ο πατέρας της Έλενας Κουντουρά

Ο Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν αξιωματικός του ελληνικού Στρατού Ξηράς. Ήταν υπολοχαγός μουσικής στην ΑΣΔΕΝ. Μαζί με το συνάδελφό του, Γεώργιο Καρυδάκη, συνέθεσε ένα εμβατήριο που δόξαζε τη δικτατορία, το οποίο ανακρουόταν στους κινηματογράφους και διακινούνταν από την Αστυνομία, την ΕΣΑ και τον στρατό.

Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης έγινε γνωστός ως ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της βασιλείας. Υπήρξε συνιδρυτής (μαζί με τον στρατηγό Γεώργιο Κουρούκλη) και μετέπειτα αρχηγός της ΒΕΟ («Βυζαντινή Εθνική Οργάνωση», αρχικά «Βασιλική Εθνική Οργάνωση», ονομασία που απαγορεύτηκε τελικά από τα δικαστήρια).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ