Καιρός

Καλλιάνος – Αρναούτογλου: «Ήρθε η ώρα της Αθήνας» για χιονοπτώσεις


Στην κατάψυξη έχει μπει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σύμφωνα μετην πρόγνωση καιρού, χιόνια θα δει και η Αττική τη Δευτέρα. Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο και τον Σάκη Αρναούτογλου.

Οι πολικές θερμοκρασίες και οι χινοπτώσεις, από ότι φαίνεται, δεν θα μας εγκαταλείψοουν εύκολα… Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ και το meteo.gr, αύριο Δευτέρα 07/01 και από τα βόρεια, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, ο «Τηλέμαχος», με χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα έχει τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία», και επίσης τα φαινόμενα δεν θα είναι γενικευμένα, αλλά θα απασχολήσουν τις περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα. Ο καιρός στην Αττική, σύμφωνα με την ΕΜΥ: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από -01 (μείον 01) έως 09 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σύμφων αμε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, αύριο Δευτέρα θα χιονίσει και στην Αττική. Μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Στα λευκά θα ντυθούν πολλές περιοχές της Αττικής τη Δευτέρα…οι οποίες θα ξεκινήσουν από το πρωί κιόλας και από τα βορεια -βορειοανατολικά (πχ Μαλακάσα) και μετά το μεσημέρι και κυρίως προς το βράδυ θα επεκταθούν σε όλο το νομό μέχρι και τη θάλασσα αλλά φυσικά θα είναι πιο αξιόλογες κάθε χιλιόμετρο πιο μακριά από αυτή στα δυτικά και πιο πυκνές κυρίως στα βορεια και τα ανατολικά του νομού..”

Δείτε ολόπκληρη την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου.
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2196852270554179&width=500

Πρόγνωση καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο
Στην ανάρητησή του στην προσωπική του σελίδα σto Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “όλα τα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν ότι αύριο Δευτέρα έρχεται και η ώρα της Αττικής! Θα χιονίσει από το μεσημέρι (ενδεικτικά) και έπειτα ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Και μάλιστα αργά το βράδυ της Δευτέρας (προς το ξημέρωμα της Τρίτης) ίσως έχουμε και κάποιες εκπλήξεις! Στα βόρεια προάστια ειδικά το χιόνι θα είναι κατά διαστήματα πυκνό και ενδέχεται να έχουμε και αξιόλογες χιονοστρώσεις!

ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Θα χιονίσει σε πολύ χαμηλά υψόμετρα και στην Εύβοια, στο Πήλιο, στις Σποράδες, στη Βοιωτία και την ανατολική Φθιώτιδα, στην Πελοπόννησο αλλά και αργότερα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα” Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του.
https://www.facebook.com/GiannisKallianosC/posts/613722269085253&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...