Υγεία

Κάψτε τα φύλλα αυτού του βοτάνου και το άγχος σας θα εξαφανιστεί

Τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων του στρες, του άγχους, και της έντασης, έχουν μια λύση. Μπορείτε, επομένως, να σταματήσετε να απελπίζεστε γι ‘αυτά τα κοινά προβλήματα.

Υπάρχει ένα βότανο που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση του στρες και του άγχους. Με αυτό, θα έχετε την πολύ επιθυμητή χαλάρωσή σας.

Αυτό το βότανο δεν είναι άλλο από την συνηθισμένη, φτηνή δάφνη! Απομακρύνει την νευρικότητα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τον Gennady Malakhov, έναν Ρώσο επιστήμονα, τα αρωματικά φύλλα δάφνης ανακουφίζουν από την μεγάλη πίεση και το άγχος. Το αειθαλές δέντρο δάφνης, του οποίου η προέλευση είναι η Μεσόγειος, χρησιμοποιείται επίσης στη μαγειρική, καθώς επίσης και σαν φαρμακευτική αγωγή.

Αφήνετε ένα στεγνό φύλλο δάφνη να καίγεται σε ένα τασάκι, και βγαίνεται έξω από το δωμάτιο για 10 λεπτά περίπου. Όταν επιστρέψετε, θα αισθανθείτε μία μαγευτική, αρωματική μυρωδιά καπνού και μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα.

Οι φλόγες επιφέρουν την απελευθέρωση ορισμένων ουσιών που διεγείρουν τη ροή της θετικής ενέργειας. Καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε το άρωμα, Εισπνεύστε βαθιά και ηρεμήστε το σώμα και το μυαλό σας. Το άγχος σας τελικά θα εξαφανιστεί!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...