Κοινωνία

Η εξομολόγηση της Βρετανίδας που τυφλώθηκε από ποτό «μπόμπα» στη Ζάκυνθο- Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε

Συγκλονίζει με όλα όσα αποκαλύπτει για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε το καλοκαίρι του 2016 η 22χρονη Βρετανίδα οι διακοπές της οποίας στον Λαγανά Ζακύνθου έγιναν εφιάλτης, καθώς κατανάλωσε ποτά «μπόμπες», με αποτέλεσμα να μείνει τυφλή και να υποστεί οξεία νεφρική ανεπάρκεια που την υποχρέωσε να ζει με το «δανεικό» νεφρό της μητέρας της!

Δυόμισι χρόνια μετά, η όμορφη Χάνα Πάουελ ανοίγει την καρδιά της στη βρετανική «Mirror» και μιλά για το νοθευμένο με μεθανόλη κοκτέιλ που ήπιε και της προκάλεσε ισχυρή δηλητηρίαση.

Η μητέρα της αποφάσισε να της δώσει το ένα νεφρό της, προκειμένου να αποφύγει την επώδυνη διά βίου αιμοκάθαρση. Από τότε, όμως, βρίσκεται σε λίστα αναμονής για να αποκτήσει σκύλο οδηγό. «Οι τυφλοί σε όλη τη χώρα καλούνται να αντεπεξέλθουν χωρίς σκύλους οδηγούς. Με έχουν προειδοποιήσει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένω τρία χρόνια!» δηλώνει.

Πανικόβλητη

Την επόμενη μέρα της κατανάλωσης του νοθευμένου ποτού η 22χρονη ήταν καλά. Ωστόσο, όταν ξύπνησε έπειτα από δύο 24ωρα, δεν έβλεπε! Πανικόβλητη, ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Ρίο. Εκεί διαγνώστηκε με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

«Η απώλεια της όρασης είναι αδιανόητα σκληρή, ήταν ένα θλιβερό πλήγμα. Είχα δύο επιλογές: Ή να καθίσω στο σπίτι και να κλαίγομαι “γιατί σε μένα;” ή να συνεχίσω να ζω. Εχω επιλέξει το τελευταίο» λέει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...