Κόσμος

Ηρωίδα οδηγός λεωφορείου σταματά σε διασταύρωση για να σώσει αβοήθητο μωρό (βίντεο)

Η μητέρα του είχε πάθει ψυχική κρίση και εκείνο περιπλανιόταν ξυπόλητο μέσα στο κρύο

Βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο κατάλληλο σημείο και η πράξη της έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης. Μία οδηγός ενός λεωφορείου στο Μιλγουόκι, η Ιρένα Ίβιτς οδηγούσε σε μια διασταύρωση όταν είδε ένα ξυπόλητο μωρό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συστήματος Μεταφορών του Μιλγουόκι, Ματ Σλίκερ, το βρέφος, φορώντας ένα κόκκινο φορμάκι και πάνα, πλησίαζε σε μία διασταύρωση.

«Είμαι απλά ευγνώμων που ήμουν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή» δήλωσε η Ιρένα σε μια τελετή που έγινε προς τιμή της.

Η Ιρένα σταμάτησε το όχημα και έτρεξε για να πιάσει το μωρό. Το πήρε μέσα στο λεωφορείο, όπου οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν με έκπληξη.

https://youtu.be/mncI7LZYhz8

«Ω Θεέ μου. Ω Θεέμου, τρέμω» ακούγεται να λέει η γυναίκα μόλις έκατσε στη θέση του οδηγού με το βρέφος.

Μία επιβάτης του λεωφορείο έβγαλε το παλτό της και τύλιξε το μωρό, που κρύωνε, καθώς εκείνη την ημέρα, στις 22 Δεκεμβρίου επικρατούσαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Ιρένα συνέχισε να μιλά στο μωρό χαϊδεύοντας τα μαλλιά του και το μικρό σύντομα αποκοιμήθηκε στα χέρια της, όπως φαίνεται στο βίντεο.

«Το μόλις 19 μηνών μωρό, ήταν κρύο και φοβισμένο αλλά καλά στην υγεία του», ανέφερε η αστυνομία.

Το παιδί φαίνεται πως χάθηκε όταν, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η μητέρα του έπαθε μια ψυχική κρίση. «Οι Αρχές τελικά έδωσαν το παιδί στον πατέρα του» σύμφωνα με τον Σλίκερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...