Κόσμος

Επική γκάφα του BBC: Με βομβαρδιστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πάει Βρυξέλλες η Μέι! (βίντεο)


Πως δικαιολόγησε το λάθος ο διευθυντής του δελτίου

Σε μία αδιανόητη γκάφα υπέπεσε το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο μετέδωσε το ταξίδι της Τερέζα Μέι στις Βρυξέλλες με έναν στόλο βομβαρδιστικών αεροσκαφών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Κατά την διάρκεια των χθεσινών ειδήσεων, οι Βρετανοί τηλεθεατές αντίκρισαν στους δέκτες τους πλάνα αεροσκαφών που πετούσαν πάνω από την αεροπορική βάση του Biggin Hill, με την παρουσιάστρια Σόφι Ρέιγουορθ να μιλά για την επίσκεψη της Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

https://youtu.be/omf46GznqDo

«Η Τερέζα Μέι δηλώνει ότι σκοπεύει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί την συμφωνία του Brexit, αλλά οι ηγέτες της ΕΕ λένε ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και δεν θα ανοίξουν ξανά οι συνομιλίες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πάντως, τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο επιμελητής των ειδήσεων του δικτύου BBC, Πολ Ρόγιαλ, ο οποίος μέσω Twitter εξήγησε ότι το εν λόγω βίντεο προοριζόταν για επόμενο θέμα σχετικά με την αεροπορική βάση, υπογραμμίζοντας ότι ήταν σίγουρος πως η Μέι δεν ταξίδεψε με βομβαρδιστικά στις Βρυξέλλες για την επαναδιαπραγμάτευση του Brexit.
https://twitter.com/paulroyall/status/1090697632777949186?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ