Πολιτική

Εληξε η παρεξήγηση ανάμεσα σε Αυγενάκη-Δένδια -Τι συνέβη


Εσωκομματική «φωτιά», μέσω twitter, άναψε αργά το βράδυ στη Νέα Δημοκρατία ανάμεσα στο Νίκο Δένδια και το γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν, «έσβησε», πριν μετατραπεί σε «πυρκαγιά».

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Δένδια ότι «η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα, όχι γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς», που χρησιμοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ως αιχμή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ προς την ηγεσία  του κόμματος.

Η αναφορά του γραμματέα της ΝΔ φαίνεται ότι προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ. Δένδια, καθώς είχε ήδη κάνει διευκρινιστική δήλωση, με αποτέλεσμα να γράψει στο twitter: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα στο γαλάζιο στρατόπεδο, προκειμένου η κόντρα που ξεκίνησε να μην πάρει διαστάσεις και τα δύο στελέχη να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Έτσι λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε tweet του κ. Αυγενάκη, στο οποίο ανέφερε: «Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με το Νίκο Δένδια, με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».

Η τοποθέτηση ικανοποίησε τον κ. Δένδια, ο οποίος σε νέα ανάρτηση έγραψε: «Η δήλωση του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη με καλύπτει απόλυτα. Έχουμε δώσει και έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες μαζί για τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία».

 


Το θέμα θεωρείται λήξαν και από την Πειραιώς διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ των δύο ανδρών, ειδικά μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που δόθηκαν και μάλιστα δημοσίως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ