Αθλητισμός

Εληξαν την αποχή τους οι διαιτητές - Πότε θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος

Η ψηφοφορία και η απόφαση

Τέλος στην αποχή αποφάσισαν να βάλουν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League, μετά τη συνάντηση που είχαν με αξιωματούχους της ΕΠΟ και της Λίγκας. 

Έπειτα από ψηφοφορία, η οποία κρίθηκε οριακά (με ψήφους 42-31), οι Έλληνες διαιτητές πήραν την απόφαση να άρουν την αποχή και να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους μετά την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, που τους είχε οδηγήσει στη συγκεκριμένη επιλογή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 12 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κυριάκος Θωμαΐδης, υπήρξε μια σημαντική μειοψηφία διαφωνούντων, που ήθελαν να συνεχιστεί η σκληρή στάση με την αποχή από το πρωτάθλημα.

Οι διαιτητές, που εμφανίστηκαν με πολλά δημοσιεύματα που θεωρούν ότι τους στοχοποιούν, ζήτησαν αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα για τις δυσμενείς κρίσεις και άμεση εφαρμογή του νόμου Κοντονή για επιβολή ποινών σε ΜΜΕ, όταν στοχοποιούν πρόσωπα.

Βέβαια, ενημερώθηκαν πως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί είναι λεπτά τα όρια όταν τίθεται ζήτημα ελευθερίας του Τύπου. Επίσης, ζήτησαν από τις ΠΑΕ να ρίξουν τους τόνους και να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση της επίθεσης κατά του Θανάση Τζήλου.

Πάντως, πολλοί εξ αυτών δεν έμειναν ικανοποιημένοι από όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνάντηση και ήταν υπέρ της άποψης να συνεχιστεί η αποχή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ