Εσωτερική Ασφάλεια

Μία... πίτσα ήταν τελικά το ύποπτο δέμα στο σπίτι του Δανέλλη

Συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη, στη Φρεαττύδα.

Και αυτό, καθώς δύο άτομα που κινούνταν κοντά στο σπίτι του βουλευτή, θεωρήθηκαν ύποπτα και ελέγχθηκαν από αστυνομικούς, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για έναν περαστικό από την περιοχή και για έναν ντελιβερά, ο οποίος έτυχε να φοράει κουκούλα και θεωρήθηκε ύποπτος...

Επίσης, δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, έπειτα από την έρευνα ανδρών του ΤΕΕΜ στο σημείο.

Ο κ. Δανέλλης είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του, εξαιτίας της απόφασής του να διαφοροποιηθεί από την γραμμή του Ποταμιού και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Μετά την απόφασή του αυτή, διαγράφηκε από την ΚΟ του Ποταμιού.

Λόγω των απειλών αυτών, η αστυνομική φρούρηση του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή, είχε ενισχυθεί με δύο άτομα.

Μάλιστα, η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη 40χρονου άνδρα, που κατηγορείται ότι έστειλε τα απειλητικά μηνύματα.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του τις προηγούμενες ημέρες και εξαιτίας αυτών των απειλών είχε ενισχυθεί η φρουρά του με δύο επιπλέον αστυνομικούς.

Ο Σπύρος Δανέλλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γεγονός που τον οδήγησε σε διαγραφή από την ΚΟ του Ποταμιού.

Επιπλέον, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έχει επισημάνει εξαρχής ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα. Οπως επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. τα μηνύματα είχαν σταλεί πράγματι από το κινητό του τηλέφωνο, με αφορμή τη στάση του βουλευτή στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το πούλησε σε άγνωστο άτομο, αλλά θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στην δικαιοσύνη.

Ο άνδρας παραπέμπεται στον εισαγγελέα με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αντίστοιχες με αυτές που είχαν αποδοθεί στον 62χρονο που είχε συλληφθεί προχθές για τον ίδιο λόγο.

Από τις έρευνες από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 30 άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης